Ankomst og kort

Alt står klar når I ankommer

For at gøre jeres ophold i Villa Romarine så afslappende som muligt ligger der allerede nyvasket sengetøj, håndklæder, viskestykker mv. parat, når I ankommer. (Og I skal ikke vaske det, inden I tager afsted, men kan bare slappe af.)

Vi har også sørget for, at der er fyldt op i baren og vinreolen, så I kan nyde en forfriskning på terrassen i det dejlige feriehus ved Nice. I køkkenskabene står tørkost, så I har det allermest nødvendige og med få lokale indkøb kan supplere op, så I kan vente med at købe stort ind, til I ‘lige er landet’. Når I rejser fra feriehuset, må I dog gerne fylde op i både bar og skabe, så de næste gæster får samme velkomst, som I fik.

Nord for Nice, Villa Romarine med udsigt ud over Provence Syditalien

Beliggenhed lidt nord for Nice

Villa Romarine ligger lige nord for Nice imellem de skønne lokale byer Carros Village og Gattières.

Vores feriehus er beliggende i Carros Kommune, som består af 16 sammensmeltede landsbyer. Landsbyen Carros Village, lige nord for Nice, bærer på historiske spor, der er mere end 2.000 år gamle. De første spor af menneskelige beboere, netop hvor Carros Village nu ligger, kan dateres tilbage til det sidste årti af jernalderen.

Mod sydvest, ikke så langt fra Villa Romarine, grænser kommunen Gattiéres op til Carros. Gattiéres er en kommune med en landsby af samme navn. Kommunen er beboet af lidt over 4.000 mennesker. Kommunen og byen Gattiéres rummer en blodig fortid, da Gattiéres i mange år og flere gange er blevet fanget i krydsilden i kampen om Sardinien. Mange hundrede år senere i 1944 blev byen yderligere præget af arrestationer, tortur og hængninger udført af tyske soldater.

En gåtur igennem byen byder på middelalderlige veje, smukke blomster og restaurerede oldtidsdrikkefontæner og huse. Flere af husene har XVIII C (18. århundrede) smukt indgraveret over døråbningen.

Afstanden fra den danske grænse til feriehuset ved Nice er 1.600 km.
Afstanden fra Nice Lufthavn til feriehuset er 19 km.

Generel rejsevejledning med detaljeret adresse m.m. sender vi til jer før afrejse.

 

Rejseguide

I kan rejse til Nice med direkte fly med SAS og Norwegian. Fra lufthavnen til Villa Romarine kan I leje en bil, tage en taxi eller bus. Ved booking af jeres rejse er her også et par nyttige links:

www.rejsevejledningen.dk/rejsevejledning-frankrig/
www.rejseforsikringsguiden.dk/rejseforsikring-frankrig/

Billeje

Det er let, og der er adskillige bureauer. I kan booke ved Avis, Europcar, Budget, Hertz med flere fx her: Rentalcars. I kan læse mere om leje af bil fra fx Nice Lufthavn her: Guide-billig-billeje.

Taxi

Det er billigst at kontakte en lokal taxa, oplyse flynummer og aftale afhentning i lufthavnen. Pris kan aftales til omkring 60-80 EUR, mens en taxa i lufthavnen kan koste omkring 100 EUR. Kontakt til lokale taxaer:

  • Pascal på +33684841484 (større Mercedes til 4 passagerer)
  • Eric på +33634994714 (har også autostol til barn, hvis det ønskes)
  • Christophe på +33699495851 (har bil til 6 passagerer)
  • Biomotion – e-mail dem på contact@biomotion.fr i god tid. De har minibusser mm. til større grupper.
Bus

Det er også muligt at tage bus 70 lige uden for lufthavnen på Promenade des Anglais. Tag den i nordlige side af vejen mod Carros Pagnol til 2,5 EUR. Fra Carros Pagnol er der 5 km op ad bakke til feriehuset Villa Romarine – der går lokale busser, men ikke så tit, så ring evt. efter en taxa i stedet.

Nord for Nice, luftbillede af Nice Provence Sydfrankrig, ferie i Villa Romarine

Billeder

Se skønne billeder af huset og området.

Referencer

Læs lidt om tidligere gæsters oplevelser.

Booking

Du booker nemt din næste ferie her.

Kontakt

Skriv til os, hvis du har spørgsmål.