Arrangér cykelferien

Feriehuset Villa Romarine egner sig rigtig godt som udgangspunkt for en cykelferie med venner eller jeres cykelklub, og I kan let arrangere jeres egen cykelrejse ved hjælp af nogle enkelte steps.

Bliv enige om, hvornår I vil afsted og …

  • Book Villa Romarine
  • Book fly
  • Book cykel
  • Book billeje

Nemt og overskueligt! Og så er der kun tilbage at holde formen ved lige og glæde jer til en stor cykeloplevelse i et smukt terræn med Villa Romarine som luksusbase.

En uges cykelferie kan fx i april, maj eller juni gøres for 4.000-5.000 kr./person med ophold, flyrejse og billeje for 6 personer. En forlænget weekend kan tilsvarende gøres for 3.000-4.000 kr./person.

Book Villa Romarine

Book fx cykelrejse en uge i foråret, hvor klimaet er perfekt til cykling.

Der er plads til 8 gæster i huset. Er der ikke par iblandt deltagerne, er huset egnet til grupper med 5-7 deltagere fordelt på 5 soverum.

Book Villa Romarine

Book fly

SAS og Norwegian har daglige afgange direkte til Nice, og det tager kun 2,5 time i fly. 

Med den korte rejsetid kan I fx på ankomstdagen nå en halv dag på cykel. 

I kan også pakke bilen og køre fra Danmark til Villa Romarine. Det tager samlet 18 timer og er ikke meget længere end at køre på skiferie i Alperne. 

I kan spare billejen lokalt, hvis I selv kører. Hvis I ikke kører i bil allesammen, kan I sende en del af gruppen med fly og hente dem i lufthavnen. 

Book fly med SAS 

Book fly med Norwegian 

Book cykel

Med SAS og Norwegian kan I vælge at få jeres cykel med på flyrejsen. 

I kan også leje en racercykel i topkvalitet lokalt og få den leveret og afhentet i Villa Romarine. Se under Leje af racercykel. 

Med SAS skal I vælge billettypen SAS Go. Med den billettype kan I gratis tage jeres cykler med i en cykelkuffert i stedet for at tage en almindelig kuffert med. 

Med Norwegian kan I ved bestilling vælge cykel som specielbaggage, efter alm. baggage og sædeplads er valgt. Det koster 400 kr. pr. vej for cyklen. 

I kan enten pakke cyklen i en cykelkuffert eller dreje styret, afmontere pedaler og lukke lidt luft ud af dækkene. Cykelkuffert anbefales til dem, der har en carboncykel. 

Book leje af racercykel lokalt

Book billeje eller minivan

Fra Nice Lufthavn er der forskellige muligheder for at komme til huset. Book en minivan med chauffør hjemmefra, tag en taxi, der passer til jeres behov, bestil hvad du skal bruge vie Uber, som virker i Frankrig eller lej en bil/minivan.

Book evt. på forhånd en eller to minivan med chauffør, som kører jer til Villa Romarine. Prisen er typisk 60-70 EUR pr. minivan.

Aeroport Nice Navette (www.biomotion.fr)

Det er ok at leje en bil for transport til/fra feriehuset Villa Romarine. Vær dog opmærksom på at bilen skal hentes ved terminal 2. Der er gratis shuttlebus dertil. Vi anbefaler at bruge Rentalcars, hvor I finder de bedste priser mellem bureauerne. 

Book billeje fra Nice Lufthavn

Alt det sjove

Arrangér jeres egen cykleferie – planlægning

Planlæg jeres cykelruter med inspiration fra ruterne i menuen

Cykelruter og tips

I kan også se ekstra spændende ruter og hente inspiration til cykling fra Villa Romarine på vores Facebook side om cykling

Facebook.com/VillaRomarineCycling

Arrangér jeres egen cykelferie – hjælp og inspiration

Thomas Schelde Pedersen har cyklet rigtig meget i området og hjælper gerne jeres gruppe med råd til, hvordan I arrangerer en god cykelrejse.

Thomas cykler selv tit fra Villa Romarine har været bosiddende i Nice 2012-2013 og kan derfor være behjælpelig med fx:

  • Cykelguider til jeres ture
  • Tips til egne ruter
  • En privat kok til at lave mad for jer i feriehuset Villa Romarine
  • Kontakt til lokal massør, som har mulighed for at komme til huset.

Kontakt Thomas på thomasschelde@gmail.com eller +4528862154.

ruter ved Nice - lav din egen cykelrejse

Thomas Schelde Pedersen på cykelrejse ved Nice, Villa Romarine.

Billeder

Se skønne billeder af huset og området.

Booking

Du booker nemt din næste ferie her.

Kontakt

Skriv til os hvis du har spørgsmål.