Forlænget weekend i Sydfrankrig

Vi tilbyder 40 % rabat på forlænget weekendophold i Villa Romarine fra september til maj.

OBS! Det er ikke muligt at booke forlængede weekender fra juni til august.

romantisk forlænget weekend i Nice Sydfrankrig

aktiv forlænget weekend i Nice Sydfrankrig

Forlænget weekend i Sydfrankrig

Tag på en forlænget weekend kun 2,5 time fra Danmark.

Vi kan tilbyde et attraktivt ophold på en destination med bedre vejr end mange andre weekend-destinationer. Med lidt under to en halv timers flyvetur fra Danmark til Nice er der ikke langt til en skøn og afslappende lang weekend.

Romantisk forlænget weekend for to

Hold eventuelt en romantisk forlænget weekend for to med morgenmad på den sydvendte terrasse med udsigt udover bjerglandskabet. Brug formiddagen på at spadsere rundt i de middelalderlige landsbyer og lokale markeder. Hen ad eftermiddagen kan I tage en dukkert i poolen og holde siesta på solvognene. Ved skumringstid kan I tage på en af de romantiske, franske restauranter, der er i området. Slut eventuelt aftenen af med et glas rødvin foran pejsen.

Aktiv forlænget weekend

I kan også holde en forlænget weekend i aktivitetens navn. Som det ses på ’Cykelruter og tips’ besidder bjergterrænet nogle unikke og meget populærere cykelruter. En aktiv weekend kan blive brugt på at cykle rundt i bjerglandskabets smukke middelalderlige byer og landeveje med udsigt ud over bjerge, dale og Middelhavet. To af vores anbefalede ruter når netop ned til havet igennem Nice.

Under ’Leje af MTB og racercykel’ kan I læse om, hvordan I kan leje cykler fx med levering til huset.

Ud over cykling byder området også på vandreture i bjergterrænet, skisport kun 1 times kørsel fra Villa Romarine, golf, rafting (Espace eau vive rafting eller Rivieraft) og svømning i Middelhavet.

Alt efter, hvornår I besøger Villa Romarine, er der mange forskellige begivenheder, markeder og festivaler at besøge. Klik ind på ’Årstiderne’, og bliv inspireret til et forlænget weekendophold.

Spar 40 % på forlænget weekend

Ved leje af Villa Romarine i en forlænget weekend bliver der trukket 40 % af ugeprisen for den pågældende uge. Når I booker en forlænget weekend, skal I blot huske at skrive ’forlænget weekend’ som kommentar.

I kan booke jeres forlængede weekend under ‘Booking’.

En forlænget weekend kan være:

Onsdag – lørdag

Lørdag – tirsdag

Søndag – onsdag

Billeder

Se skønne billeder af huset og området.

Referencer

Læs lidt om tidligere gæsters oplevelser.

Booking

Du booker nemt din næste ferie her.

Kontakt

Skriv til os, hvis du har spørgsmål.