Lejebetingelser

Vi håber at kunne byde jer velkommen i vores luksuriøse feriehus med bjergtagende udsigt og skønne omgivelser tæt på Nice i Sydfrankrig. Her kan du læse lejebetingelserne for en ferie i Villa Romarine. Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os.

Lej villa i Provence Sydfrankrig, Villa Romarine, have terrasse set fra nederste have plateau

Villa i Sydfrankrig, lokal vej en lille gåtur fra Villa Romarine som du kan leje via KKP Provence

Villa i Sydfrankrig med frugt hele året rundt. Lej Villa Romarine i Provence.

Villa i Sydfrankrig: Villa Romarine

1) Ankomst/afrejse
I kan overtage Villa Romarine fra kl. 14 på ankomstdagen (normalt lørdag), og I skal forlade det inden kl. 10 på afrejsedagen (normalt lørdag).

2) Antal gæster/anvendelse
I må ikke være mere end 8 gæster i feriehuset, medmindre vi aftaler andet. Husdyr er ikke tilladt. Vi sørger for, at sengelinned og badehåndklæder ligger klar til jer, når I ankommer. (Det skal ikke vaskes, inden I rejser – det sørger vi også for.)

3) Betaling og depositum
Når I har booket huset, skal I betale 20 % af lejen på reg.- og kontonr: 2204 – 5499 806 428, hvorefter huset er reserveret til jer og lejemålet bindende. To måneder før jeres ankomst til feriehuset Villa Romarine, skal I betale det resterende lejebeløb, depositum og evt. for sengelinned og badehåndklæde. Alt dette oplyser vi om i booking-bekræftelsen, som vi sender efter bookning.

Hvis I bestiller senere end to måneder før lejeperiodens begyndelse, skal I betale hele beløbet ved bookning. Hvis det fulde lejebeløb ikke er indbetalt til tiden, kan vi uden varsel annullere bookningen.

I skal også indbetale 3.000 DKK i depositum, når I betaler det resterende lejebeløb. Når I efterlader huset i samme stand, som da I ankom, betaler vi depositummet tilbage, når I er rejst fra huset.

4) Rengøring
Når I rejser fra huset, skal I have ryddet op efter jer selv. Slutrengøring er inklusive i huslejen.

5) Ansvar
I er som lejere ansvarlige over for, hvad der forefindes i feriehuset i den lejede periode. Opstår der skader, er I forpligtede til med det samme at skrive eller ringe til os. Evt. skader vil blive udbedret for jeres regning.

6) Reklamationer
Skulle der mod forventning være reklamationer i forbindelse med leje af Villa Romarine, skal I sende en mail om det senest 48 timer efter indflytning. Ved reklamationer i forbindelse med rengøring skal I gøre os opmærksomme på det, lige når I er ankommet.

7) Afbestilling
Hvis I afbestiller jeres bookning inden to måneder før, I havde planlagt at ankomme til feriehuset, skal I betale 20 % af lejen. Afbestiller I senere, skal I betale hele lejebeløbet, 100 %.

8) Force majeure
Vi kan opsige lejeaftalen uden varsel som følge af force majeure, strejke og epidemiske sygdomstilfælde el.lign.

9) Trykfejl
Vi tager forbehold for evt. trykfejl.

Feriehuset Villa Romarine og ikke mindst Nice er et dejligt sted at være. Læs her om, hvilke hyggelige, smukke og spændende oplevelser, du kan finde i Nice.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Villa Romarine og ikke mindst Nice er et dejligt sted at være. Læs her om hvilke hyggelige, smukke eller spændende oplevelser du kan finde i Nice.

Billeder

Se skønne billeder af huset og området.

Referencer

Læs lidt om tidligere gæsters oplevelser.

Booking

Du booker nemt din næste ferie her.

Kontakt

Skriv til os, hvis du har spørgsmål.